Speaking

Through the speeches that are based on her books J.M. Davies helps her listeners to further clarify their goals in life, as well as to inspire them to reach their goals.


Personal integrity and developing a noble character is the surest way of reaching real happiness in this world. Johanna Maria wants to facilitate the self-development in a fun way at a speed that keeps the effort light. She aids people to get rid of the ignorance that lead to vices, which offer temporary happiness leading to further misery. Shining the light of our attention and awareness to our life situations, will show us the next virtuous step to fine-tune our royal character and enjoy the joy.

Johanna Maria specialises in helping people to make their dreams come true by holding the intentions of her listeners during the speeches. She has published a novel "Apsara's Dance" about fulfilling one's dreams. To get you on the path of fulfilling your dream(s), you can book her to speak in your company/event.

She has also given companies mental training based on her self-help book "Lighten Up To Be Enlightened!" combining traditional coaching with yoga and meditation. And she has a speech for that too.

Additionally she is passionate about love and inspiring people to live happily ever after. "Meal of Love" is now available on Amazon.

"I hired Johanna Maria Davies as a Coach for getting new perspective and balance in my life. With Johanna´s shining personal qualities and professional approach, process has been a great pleasure! She really respects her customers and she´s ready to give them special attention, too. I see, her career will be in light of success." – Mertsi Lanki, Founder at Best In Ukraine LLC

"Viime tapaamisen ja sen blogitekstin jälkeen, näen maailman jotenkin erilailla. Ilon ja rauhan linssien läpi. Pakahdun onnesta, ilosta, rakkaudesta. Se tuntuu ihanalta kihelmöivältä kutinalta, joka alkaa navan alta ja menee ylos rintalastaan ja sillekin vähän hengittelen. Juuri kun ajattelee, että on onnellinen niin onkin vielä onnellisempi."

Johannan puheet perustuvat siihen, että ihmisen eheys on tärkeää aidon ilon saavuttamiselle. Tästä johtuen hän käy inspiroivissa puheissaan läpi kolme tärkeää askelta eheyden saavuttamiseksi:

1) Itsen ja maailman tarkkailu

2) hiljentyminen

3) hyveellinen toiminta (leikki)

Hän voi puheissaan keskittyä muun muassa parantamaan kuulijoiden taloudellista tilannetta tai edistämään heidän uraa, lisäämään rakkautta yleisön elämässä sekä auttaa kuulijaa löytämään sisäisen rauhan ja ilon itsestään. Ajanvaraus ja lisätiedot sähköpostilla: info@virtuousarts.com.

Johanna auttaa puheissaan kuulijaa fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä. Johanna antaa puheissaan välineitä kuulijalle omissa rooleissa kasvamiseen, uusien ja paremmin palvelevien roolien esiin tuomiseen, sekä intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Johannan puheet tähtäävät kuulijan kokonaisvaltaiseen kehitykseen, kasvuun, tasapainoon ja ekologisuuteen parantamalla tämän suorituskykyä ja toimintatapoja. Johanna inspiroi kuulijaa yksilönä kehittymään ja hyödyntämään koko nykyisen ja käyttämättömän potentiaalinsa. Näin kuulija saavuttaa ja jopa ylittää omat tavoitteensa, ja auttaa näin koko organisaatiotaan menestymään. Huomattavia parannuksia voi tapahtua sekä yksilötasolla (mm. yhteistyö paranee merkittävästi, sitoutuminen ja työtyytyväisyys kasvavat ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät) että yritystasolla (mm. tuottavuus, laatu ja tulos kasvavat, asiakastyytyväisyys paranee ja organisaation sitoutuneisuus vahvistuu).


“Juuri nyt minulla kevyt rauha sydämellä, olen iloinen ja avoin koko elämälle ja itselleni. Ihan kuin olisin löytänyt itseni ja naiseuteni uudestaan."

Unelmapuhe pohjautuu J.M. Daviesin self-help romaaniin Apsara's Dance. Puheessa käydään läpi unelmaelämän peruspilarit, keskustellaan yleisön unelmista ja asetetaan yhdessä “Unelmaelämä” –intentio, tavoitteellinen toive, johon sitoudutaan aluksi puheen ajaksi ja myöhemmin mahdollisesti loppuelämäksi. Sen jälkeen sitä visualisoidaan erilaisin keinoin. Tarvittaessa turvaudumme erilaisiin NLP-tekniikoihin uusien käyttäytymismallien oppimiseksi. Kaikki tehtävät tähtäävät kuulijan itseensä suhtautumisen selkeyttämiseen ja mahdollisesti muuttamiseen leikin kautta. Mietimme yhdessä, miten teidän energiatasot saadaan kohotetuiksi unelman toimeenpanemista varten.

Virittäytyminen rakkauden taajuudelle tapahtuu ensisijaisesti tulemalla tietoiseksi kehosta, mielestä ja sielusta. Henki on ainoa oikea rakkauden lähde ja se löytyy sinusta itsestäsi, kun hiljennyt tarkkailemaan itseäsi ja elämääsi ilman negatiivista tai positiivista tuomitsemista. Aikasi tarkkailtua, sinussa herää automaattisesti tarve luoda. Silloin, luonnollisen inspiraation ja innostuksen tilassa, on aika kutsua rakkaus elämääsi sellaisena kuin sielusi sen jo näkee.

Kaikki puheet perustuvat rakkauteen ja luottamuksellisuuteen. Johanna rakastaa itseään, jotta voi rakastaa teitä ja auttaa niin ikään teitä rakastamaan itseänne ja elämäänne. Kaikki puheet perustuvat myös luomiseen. Rakkaudella luotu elämä tuo tyydytyksen ja ilon. Kutsun sinut nyt sielun lennolle unelmiin!

Tanssi tai tanssita läheisesi unelmiesi elämään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@virtuousarts.com! 


Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun yrityksellesi/tilaisuudellesi sopiva puhe: info@virtuousarts.com.

Tai kirjaudu ilmaisen uutiskirjeen saajaksi täältä saadaksesi inspiraatiota ja tarjouksia muun muassa syksyllä 2015 ilmestyneestä elämänhallintaoppaasta "Lighten Up To Be Enlightened!". Lue kirjasta suomenkielinen artikkelini Kepeästi käsiksi aitoon iloon.

Puhujana toimii valtiotieteiden maisteri, Harvardin yliopiston muutosvalmennuskurssin "Immunity to Change" suorittanut ja kansainvälisesti sertifioitu NLP-coach ja kirjailija Johanna Maria Davies.

"Johanna on ihminen, jonka pelkkä läsnäolo rohkaisee minua seuraamaan unelmiani. Valoisan persoonansa lisäksi hän tuo pöytään konkreettisia menetelmiä, joiden avulla epämääräiset unelmat kirkastuvat ja kääntyvät toteuttamiskelpoisiksi suunnitelmiksi. Johannan ansiosta olen onnistunut järjestämään elämäni niin, että arkeni tukee todellista kutsumustani. Koen olevani matkalla kohti unelmieni elämää."

 

"Joudumme usein kuulostelemaan omaa sisäistä ääntämme, kun sen hento ääni hukkuu niin helposti ympäristön meluun. Mitä se halusikaan meidän tekevän? Niin tietenkin, haluamme ilmaista ainutlaatuisuuttamme elämämme kautta. Teemme sitä työssä ja vapaa-ajalla. Joskus kuitenkin työstä ja jopa ihmissuhteista tulee vain välttämättömiä pakkoja elämässä selviytymiselle, jolloin niistä katoaa myös ilo. Haluan tuoda tuon ilon takaisin ihmisten elämään aistillisen henkisyyden kautta. Haluan antaa empatiaa ihmisille heidän ihmisyydestään. Haluan tarjota mahdollisuuksia oivalluksiin ja auttaa asiakkaitani ratkaisemaan elämänsä/yritystensä haasteet. Haluan inspiroida ihmisiä ja yrityksiä saavuttamaan korkeimman potentiaalinsa. Virtuous Arts luo puitteet tälle, jotta voimme tehdä maailmasta kauniimman paikan meille kaikille – yhteistyössä yksilöiden ja yritysten kanssa." – J.M. Davies

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Pari päivää sitten tuntematon lapsi heitti minua vahingossa lelulla suoraan silmään. Se sai minut taas muistamaan, kuinka arvaamatonta elämä on. Näkökyvyn voin menettää koska tahansa, kuin myös kykynsä liikkua, jopa hengittää. Nautitaan kiitollisena jokaisesta hetkestä, kun saamme tanssia tätä elämän tanssia! Sain viime kevään kurssieni päätyttyä aivan ihanaa palautetta. Tässä yksi niistä: "Olen aina tosi onnellinen tunneillasi. <3 Et koskaan sano pahasti, vaikka oppilas ei ihan heti oppisikaan asiaa vaan ohjaat oikeaan suuntaan ja kehut sekä kannustat, kun hän onnistuu. Tämä on minulle tärkeää tanssiopetuksessa. Sinusta huokuu rakkautesi työhösi ja sen myötä oppilaatkin ovat hyvällä mielellä. Jos joskus olen ollut tosi stressaantunut töistä tullessa perjantaina, on tunne unohtunut täysin tunnin aikana ja viikonlopun voi aloittaa iloisin mielin. =) On toki toinenkin syy miksi olen onnellinen tunneillasi. Se tulee siitä, että elän silloin unelmaani. Minulle tanssi on tarkoittanut teini-ikäisestä asti itseni ja tunteiden ilmaisukeinoa. Tanssi on ollut tapa tuntea jotain syvällistä. Noin 15 vuotta sitten kuitenkin kehoni teki tepposet enkä pystynyt enää tanssimaan. Se oli kova paikka sillä samalla menetin liikunta- ja työkyvyn muutenkin, kun sairastuin hankalaan neurologiseen sairauteen. Olin todella pohjalla, kun minulle tärkeät asiat vietiin kertaheitolla pois. Sopivassa suhteessa elämän stressittömyys, rentoutuminen, hyvä ravinto, spesifit liikeharjoitteet sekä tanssi kuntoutusmuotona. Näillä metodeilla sain kuntoutettua itseni terveeksi uudelleen ja sinun tuntisi olivat kuntoutumisen aikana olennainen osa harjoittelua. On todella palkitsevaa, kun oma sitkeys ja usko parempaan palkitaan näin isosti. Toivon, että tästä tarinasta joku muukin saisi tarmokkuuden tarttua rattiin olemalla oman elämänsä kuljettaja pelkääjän penkillä istumisen sijaan. Matkan onnellisuuteen voisi aloittaa vaikkapa sinun tanssikurssillasi tai yksilöllisellä coachingilla. Johanna, jatka samaan tyyliin valitsemallasi uralla. Olen ikuisesti kiitollinen avustasi matkallani kohti terveyttä ja onnellisuutta! <3" Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.virtuousarts.com Kuva: Shanshan Gong

Henkilön Johanna Maria Davies (@johannamariadavies) jakama julkaisu