Motivational Coaching

J.M. Davies helps her clients to further clarify their goals in life, as well as inspire her clients to reach their goals.

Personal integrity and developing a noble character is the surest way of reaching real happiness in this world. At Virtuous Arts Johanna Maria wants to facilitate the self-development in a fun way at a speed that keeps the effort light. She aids people to get rid of the ignorance that lead to vices, which offer temporary happiness. Shining the light of our attention and awareness to our life situations, will show us the next virtuous step to fine-tune our royal character.

How much would you be willing to pay to fulfill your dream? The coaching can happen via Skype, so it doesn't matter wherever you are in the world. Please contact Virtuous Arts for further information and reservations: info at virtuousarts.com.

Let's create a coaching package suitable for fulfilling your dreams/the needs of your company!

Johanna Maria specialises in helping people to make their dreams come true by holding the intentions of her clients during the coaching process. She has published a novel "Apsara's Dance" about fulfilling one's dreams. To get you on the path of fulfilling your dream(s), you can book one-on-one coaching five or ten times to start with or one time group coaching.

She is also giving companies mental training based on her self-help book "Lighten Up To Be Enlightened!" combining traditional coaching with yoga and meditation.

Additionally she is passionate about love and coaching people to live happily ever after. New book on love is coming out this summer.

"I hired Johanna Maria Davies as a Coach for getting new perspective and balance in my life. With Johanna´s shining personal qualities and professional approach, process has been a great pleasure! She really respects her customers and she´s ready to give them special attention, too. I see, her career will be in light of success." – Mertsi Lanki, Founder at Best In Ukraine LLC

Intuitiivinen valmennus

"Johannnaaaaa, mä en malta tehdä töitä ennen kuin sanon tän! Viime tapaamisen ja sen blogitekstin jälkeen. Näen maailman jotenkin erilailla. Ilon ja rauhan linssien läpi. Pakahdun onnesta, ilosta, rakkaudesta. Sen tuntuu ihanalta ihanalta kihelmöivältä kutinalta, joka alkaa navan alta ja menee ylos rintalastaan ja sillekin vähän hengittelen. Juuri kun ajattelee, että on onnellinen niin onkin vielä onnellisempi. No niin toivottasti tää helpottaa ja maltan jatkaa työntekoa."

Valmennus perustuu siihen, että ihmisen eheys on tärkeää aidon ilon saavuttamiselle. Tästä johtuen käymme valmennuksessa läpi kolme tärkeää askelta eheyden saavuttamiseksi:

1) Itsen ja maailman tarkkailu

2) hiljentyminen

3) hyveellinen toiminta (leikki)

Henkilökohtainen intuitiivinen valmennus tapahtuu kasvokkain asiakkaan työpaikalla/kahvilassa tai skypen/puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Valmennuksessa käsitellään sinun elämässäsi tärkeitä teemoja. Voimme keskittyä muun muassa parantamaan taloudellista tilannettasi, edistämään uraasi, lisäämään rakkautta elämääsi sekä löytämään sisäisen rauhan ja ilon itsestäsi. Voit ostaa myös lahjakortin ystävällesi, jonka elämään haluaisit lisää iloa, rauhaa tai muita hyviä asioita. Paljon olisit valmis maksamaan unelmasi toteutumisesta? Ajanvaraus ja lisätiedot sähköpostilla: info@virtuousarts.com.

Valmennus on luottamuksellista. Valmennus ei ole terapiaa vaikeisiin elämäntilanteisiin ja menneisyyden traumoihin vaan keino henkisesti tasapainoisille ihmisille löytää omat ratkaisut elämänsä kysymyksiin valmentajan inspiroimana.
Coaching auttaa asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä. Coaching antaa välineitä omissa rooleissa kasvamiseen, uusien ja paremmin palvelevien roolien esiin tuomiseen, sekä intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Coaching tähtää valmennettavan yksilön tai organisaation kokonaisvaltaiseen kehitykseen, kasvuun, tasapainoon ja ekologisuuteen parantamalla asiakkaan suorituskykyä ja toimintatapoja. Coach auttaa valmennettavaa ihmisenä ja yksilönä kehittymään ja hyödyntämään koko nykyisen ja käyttämättömän potentiaalinsa. Näin valmennettava saavuttaa ja jopa ylittää omat tavoitteensa, ja auttaa näin koko organisaatiotaan menestymään.

Yritykset, joiden henkilöstö tekee yhteistyötä coachin kanssa, saavuttavat huomattavia parannuksia sekä yksilötasolla (mm. yhteistyö paranee merkittävästi, sitoutuminen ja työtyytyväisyys kasvavat ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät) että yritystasolla (mm. tuottavuus, laatu ja tulos kasvavat, asiakastyytyväisyys paranee ja organisaation sitoutuneisuus vahvistuu).

Itselleen oikean coachin tunnistaa siitä, että kemiat sopivat yhteen. Kuten eräs tuttuni asian ilmaisi, coachin potentiaalin täytyy herättää asiakkaassa kunnioitus ja hänen on kyettävä ottamaan asiakkaan kaikki puolet sen rakkauden piiriin, joka yhdessä luodaan, myös ne, joita asiakas herkästi piilottelisi.


“Juuri nyt minulla kevyt rauha sydämellä, olen iloinen ja avoin koko elämälle ja itselleni. Ihan kuin olisin löytänyt itseni ja naiseuteni uudestaan."

Unelmavalmennus pohjautuu J.M. Daviesin self-help romaaniin Apsara's Dance. Valmennuksessa käydään läpi unelmaelämän peruspilarit, keskustellaan ennakkotehtävistä ja asetetaan yhdessä “Unelmaelämä” –intentio, tavoitteellinen toive, johon sitoudutaan aluksi valmennuksen ajaksi ja myöhemmin mahdollisesti loppuelämäksi. Sen jälkeen sitä visualisoidaan erilaisin keinoin. Tarvittaessa turvaudumme erilaisiin NLP-tekniikoihin uusien käyttäytymismallien oppimiseksi. Kaikki tehtävät tähtäävät valmennettavan itseensä suhtautumisen selkeyttämiseen ja mahdollisesti muuttamiseen leikin kautta. Mietimme yhdessä, miten teidän energiatasot saadaan kohotetuiksi unelman toimeenpanemista varten.

Virittäytyminen rakkauden taajuudelle tapahtuu ensisijaisesti tulemalla tietoiseksi kehosta, mielestä ja sielusta. Henki on ainoa oikea rakkauden lähde ja se löytyy sinusta itsestäsi, kun hiljennyt tarkkailemaan itseäsi ja elämääsi ilman negatiivista tai positiivista tuomitsemista. Aikasi tarkkailtua, sinussa herää automaattisesti tarve luoda. Silloin, luonnollisen inspiraation ja innostuksen tilassa, on aika kutsua rakkaus elämääsi sellaisena kuin sielusi sen jo näkee.

Valmennukset sisältävät tehtäviä, joiden tekemisestä sinä olet itse vastuussa ja joista juuri sinä hyödyt. Toki myös maailmamme paranee, mitä useampi ihminen tekee tietoisesti työtä itsensä kehittämiseksi, joten sydämellinen kiitos siitä! Kaikki valmennukset perustuvat rakkauteen ja luottamuksellisuuteen. Valmentaja rakastaa itseään, jotta voi rakastaa teitä ja auttaa niin ikään teitä rakastamaan itseänne ja elämäänne. Kaikki valmennukset perustuvat myös luomiseen. Rakkaudella luotu elämä tuo tyydytyksen ja ilon. Kutsun sinut nyt sielun lennolle unelmiin!

Tanssi tai tanssita läheisesi unelmiesi elämään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@virtuousarts.com! 


Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiva valmennuspaketti: info@virtuousarts.com.

Tai kirjaudu ilmaisen uutiskirjeen saajaksi täältä saadaksesi inspiraatiota ja tarjouksia muun muassa syksyllä 2015 ilmestyneestä elämänhallintaoppaasta "Lighten Up To Be Enlightened!". Lue kirjasta suomenkielinen artikkelini Kepeästi käsiksi aitoon iloon.

Valmentajana toimii valtiotieteiden maisteri, Harvardin yliopiston muutosvalmennuskurssin "Immunity to Change" suorittanut ja kansainvälisesti sertifioitu NLP-coach Johanna Maria Davies.

"Johanna on ihminen, jonka pelkkä läsnäolo rohkaisee minua seuraamaan unelmiani. Valoisan persoonansa lisäksi hän tuo pöytään konkreettisia menetelmiä, joiden avulla epämääräiset unelmat kirkastuvat ja kääntyvät toteuttamiskelpoisiksi suunnitelmiksi. Johannan ansiosta olen onnistunut järjestämään elämäni niin, että arkeni tukee todellista kutsumustani. Koen olevani matkalla kohti unelmieni elämää."

 

"Joudumme usein kuulostelemaan omaa sisäistä ääntämme, kun sen hento ääni hukkuu niin helposti ympäristön meluun. Mitä se halusikaan meidän tekevän? Niin tietenkin, haluamme ilmaista ainutlaatuisuuttamme elämämme kautta. Teemme sitä työssä ja vapaa-ajalla. Joskus kuitenkin työstä ja jopa ihmissuhteista tulee vain välttämättömiä pakkoja elämässä selviytymiselle, jolloin niistä katoaa myös ilo. Haluan tuoda tuon ilon takaisin ihmisten elämään aistillisen henkisyyden kautta. Haluan antaa empatiaa ihmisille heidän ihmisyydestään. Haluan tarjota mahdollisuuksia oivalluksiin ja auttaa asiakkaitani ratkaisemaan elämänsä/yritystensä haasteet. Haluan inspiroida ihmisiä ja yrityksiä saavuttamaan korkeimman potentiaalinsa. Virtuous Arts luo puitteet tälle, jotta voimme tehdä maailmasta kauniimman paikan meille kaikille – yhteistyössä yksilöiden ja yritysten kanssa." – J.M. Davies