Tanssi- ja joogatunnit

A photo of J.M. Davies
Photo: Janne Mikkilä * Meikki: Rosa-Maria Ranta
Tanssi- ja joogatunneilla voi itse tekemisen ohella olla paljon positiivisia sivuvaikutuksia, kuten iloa, rauhaa, terveyttä ja unelmien toteutumisia. Elämänohjeita ja viihdettä on tarjolla myös J.M. Daviesin englanninkielisessä romaanissa Apsara's Dance ja tietenkin hänen self-help kirjassaan Lighten Up To Be Enlightened!. Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje.

Johanna on tanssinut jo yli 30 vuotta ja joogannut 20 vuotta. Tanssia ja joogaa hän on opettanut lähes kahdenkymmenen vuoden ajan eri yritysten lisäksi myös tanssikouluissa muun muassa Helsinki Salsa Academyssä, Keho&Mielessä ja BailaBailassa. Syksyllä 2016 hän aloitti viikottaiset bachatatunnit SalsaStudiolla, Käenkuja 3 a C. Keväällä 2018 alkoivat myös Virtuous Artsin omat tunnit. Sertifioiduksi joogaohjaajaksi hän kouluttautui kansainvälisessä Sivananda-keskuksessa Espanjassa vuonna 2008 ja kävi lisäkoulutuksessa Bahamasaarilla 2010. Samana vuonna hän kouluttautui myös zumba-ohjaajaksi.

Ensin tanssimme itsemme taivaisiin bachatan tahdissa klo 17.30-18.30 (Apsarat) ja klo 18.30-20 (Master Class), jonka jälkeen joogaamme klo 20-21 itsemme vetreiksi ja täyteen sekä valoa että tasapainoa.

Tanssi ja jooga tukevat toisiaan erinomaisesti. Bachatan monipuolisen kehonkäytön avulla opit luomaan itsellesi energisen ilotilan, jonka avullla elämä sujuu kuin tanssi ja joogan avulla pääset käsiksi halutessasi tyytyväiseen rauhan tilaan. Tule nauttimaan kanssamme ihanasta voimauttavasta sisarhengestä ja liikunnan ilosta! Saat paljon enemmän irti myös paritanssista opittuasi hallitsemaan, käyttämään ja huoltamaan kehoasi monipuolisemmin.

Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje.


Apsarat - bachata ladies' styling

Ilmoittautuminen on vielä käynnissä syksyn bachatan ladies' styling-kurssille 7.9.-14.12.2018 apsaroille eli aikuisille taivaallisille tanssijattarille Helsingissä. Hinta on 195 euroa/syksy ja sisältää mahdollisuuden saunoa tunnin jälkeen ihanassa uusitussa saunassa.

Apsarat - taivaalliset tanssijattaret - sydämellisesti tervetuloa pääsemään kosketuksiin oman kauniin jumalaisen naiseutesi kanssa tanssin, hengityksen, joogan ja sisaryhteisön voimauttavan läsnäolon kautta.


Paribachatan Master Class -kurssi

Paribachatan Master Class -kurssi starttaa niin ikään perjantaina 7.9.2018 ja on suunnattu keski- ja edistyneiden tason oppilaille. Sinne otetaan mukaan 15 paria ja opettajat, joten vielä pari paria mahtuu mukaan, joten ilmoittaudu ihanaan tiimiimme hiomaan bachatataitosi huippuunsa.

Ilmoittautuminen syksyn bachatan Master Class-kurssille osoitteeseen info@virtuousarts.com. Hinta on 315 euroa/syksy sisältäen mahdollisuuden saunoa tanssijumit tuntien jälkeen pois.

Tanssimme joka perjantai aina puolitoista tuntia kerrallaan klo 18.30-20 tunnelmallisessa peilisalissa Tapanilan Urheilukeskuksessa "Erällä", Erätie 3, 00730 Helsinki. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus joogata. Tapanilan Erällä on loistavat parkkipaikat, mutta myös julkisilla pääsee ihan viereen.

Bachata on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva paritanssi, joka salsaa hitaampitempoisempana mahdollistaa monipuolisen kehonkäytön ja yhteyden parin kanssa. Hyödynnämme eri bachatatyylejä optimaalisen musiikin ilmentämisen oppimiseksi.


Joogakurssi

Tervetuloa kokemaan joogan tasapainottava vaikutus sekä mielellesi että kehollesi! Aloitamme tunnin lämmittelemällä aurinkotervehdyksin, jossa käydään koko lepo rauhallisesti läpi. Sen jälkeen venyttelemme ja meditoimme eri asanoissa eli jooga-asennoissa. Tunti loppuu loppurentoutukseen, jonka aikana voimme päästää irti kaikesta turhasta painolastista, jota olemme kantaneet kehossamme ja mielessämme. Tule kokemaan ajatuksettoman tilan autuus rentoutuneessa kehossa, jossa energiat virtaavat esteettä! Ilmoittautuminen syksyn jooga-kurssille osoitteeseen info@virtuousarts.com. Hinta on 170 euroa/syksy eli 7.9.-14.12.2018.

Johanna on keskittynyt viime vuosina vetämään joogaa tilauksesta eri yrityksissä, joten nyt nämä kurssit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden myös yksityishenkilöille osallistua hänen joogatunneilleen. Sertifioiduksi joogaohjaajaksi hän kouluttautui kansainvälisessä Sivananda-keskuksessa Espanjassa vuonna 2008 ja kävi lisäkoulutuksessa Bahamasaarilla 2010.


Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com ja saat lisätietoja syksyn kursseihin liittyen.
Ilmoittautumiset ovat sitovat. Kun laskut on maksettu ajallaan, rahoja ei palauteta, mutta hyvästä syystä ne voi vaihtaa toiseen Virtuous Artsin tarjoamaan palveluun.

Bachatan drop-in tunnit

Kaikille avoimet drop-in viikkotunnit pidetään syyskuusta lähtien lauantaisin klo 13-16 (paribachatan perusteet 1, paribachatan tekniikka 2, paribachata 2+3) SalsaStudiolla osoitteessa Käenkuja 3 a C, Helsinki. Sinne voi tulla kokeilemaan koska tahansa, mutta ihan aloittelijoiden kannattaa tulla mukaan heti alkusyksystä. Viimeisin palaute tunnilta 3.8.: "Kiitti kivasta ja opettavaisesta tunnista!"

Tiedusteluita tanssista ja joogasta sielulla ja suurella sydämellä, sekä loistavan kokonaisuuden TYKY-päivistä muun muassa akrobaattisella tanssiesityksellä voi suunnata osoitteeseen info at virtuousarts.com.Courses

The new courses start again in September 2018:


Bachata ladies's styling, Master Class of couple bachata and yoga

On Fridays Johanna will give classes at 17.30-18.30 we'll dance solo bachata where you'll learn all the styling to do in the Master Class at 18.30-20. At 20-21 we'll get relaxed, flexible and balanced with the help of yoga (you don't need your own yoga mat).

Bachata is a Latin dance originally from the Dominican Republic that allows a rich array of body movement and real presence with your dance partner.

You can choose either just the dance or yoga but I recommed both because they compliment each other perfectly.


Enroll by sending an email to info@virtuousarts.com. Enrollment is binding. Once the invoices have been paid in time, the money won’t be reimbursed. For a valid reason, the money can be used for another service offered by Virtuous Arts.


Drop-in Classes of Bachata

From September 8th 2018 onwards until the end of December all the drop-in classes will be as following:

13-14 Basics of couple bachata, beginners

14-15 Couple bachata technique, intermediates

15-16 Couple bachata, advanced

For more information, subscribe to the free seasonal letter. Do not hesitate to contact us via e-mail: info@virtuousarts.com.

Stay tuned for public classes and events for example via the Facebook page of Virtuous Arts!

We also offer a bachata fairytale show for companies either alone or together with a dance/yoga class for example as a program to different recreational days/Christmas programs.


"Ihmiset tulevat luokseni halutessaan elämästään aidompaa ja antoisampaa. Aito elämä on sitä, että uskaltaa pysähtyä, kykenee kuuntelemaan sisintään ja rakastaa niin paljon, että toimii maailmassa läsnäolevasti sisäisen viisautensa ohjaamana.

Tunneista saatua palautetta: "Kiitosta ohjaajan pirteästä olemuksesta, joka talvellakin vei ankean mielen aurinkoon! :)"

 

Muistakaa tilata ilmainen kirje Johannalta. Seuraava kirje ilmestyy pian. Seuratkaa toimintaa myös suomeksi Facebookissa!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Saturakkaus tosielämässä

Henkilön Johanna Maria Davies (@johannamariadavies) jakama julkaisu