Tanssi, jooga ja coaching

A photo of J.M. Davies
Photo: Janne Mikkilä * Meikki: Rosa-Maria Ranta
Tanssi- ja joogatunneilla voi itse tekemisen ohella olla paljon positiivisia sivuvaikutuksia, kuten iloa, rauhaa, terveyttä ja unelmien toteutumisia. Elämänohjeita ja viihdettä on tarjolla myös J.M. Daviesin englanninkielisessä romaanissa Apsara's Dance ja tietenkin hänen self-help kirjassaan Lighten Up To Be Enlightened!. Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje.

Johanna on tanssinut jo yli 30 vuotta ja joogannut 20 vuotta. Tanssia ja joogaa hän on opettanut noin kahdenkymmenen vuoden ajan eri yritysten lisäksi myös tanssi- ja joogakouluissa. Sertifioiduksi joogaohjaajaksi hän kouluttautui kansainvälisessä Sivananda-keskuksessa Espanjassa vuonna 2008 ja kävi lisäkoulutuksessa Bahamasaarilla 2010. Samana vuonna hän kouluttautui myös zumba-ohjaajaksi.

Tanssi ja jooga tukevat toisiaan erinomaisesti. Bachatan monipuolisen kehonkäytön avulla opit luomaan itsellesi energisen ilotilan, jonka avullla elämä sujuu kuin tanssi ja joogan avulla pääset käsiksi halutessasi tyytyväiseen rauhan tilaan.

Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje."Ihmiset tulevat luokseni halutessaan elämästään aidompaa ja antoisampaa. Aito elämä on sitä, että uskaltaa pysähtyä, kykenee kuuntelemaan sisintään ja rakastaa niin paljon, että toimii maailmassa läsnäolevasti sisäisen viisautensa ohjaamana.

Tunneista saatua palautetta: "Bachata-tuntisi ovat kuin lähde janoiselle täällä ajoittain autiomaan kaltaisen Bachata-tarjonnan keskellä."

 

Muistakaa tilata ilmainen kirje Johannalta. Seuraava kirje ilmestyy pian. Seuratkaa toimintaa myös suomeksi Facebookissa!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Saturakkaus tosielämässä

Henkilön Johanna Maria Davies (@johannamariadavies) jakama julkaisu