Tanssi- ja joogakurssit

A photo of J.M. Davies
Photo: Janne Mikkilä * Meikki: Rosa-Maria Ranta
Tanssi- ja joogatunneilla voi itse tekemisen ohella kuulla hauskoja elämänohjeita, kuten "Sydän, joka pelkää särkymistä, ei opi tanssimaan." Lisää elämänohjeita ja viihdettä on tarjolla myös J.M. Daviesin englanninkielisessä romaanissa Apsara's Dance ja tietenkin hänen self-help kirjassaan Lighten Up To Be Enlightened!. Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje.

Johanna on tanssinut jo yli 30 vuotta ja joogannut 20 vuotta. Tanssia ja joogaa hän on opettanut lähes kahdenkymmenen vuoden ajan eri yritysten lisäksi myös tanssikouluissa muun muassa Helsinki Salsa Academyssä, Keho&Mielessä ja BailaBailassa. Syksyllä 2016 hän aloitti viikottaiset paribachatatunnit SalsaStudiolla, Käenkuja 3 a C. Keväällä 2018 alkaa Virtuous Artsin omat tunnit tiistaisin Malmilla Helmi Centerissä (Latokartanontie 12) ja perjantaisin Tapanilan Urheilukeskuksessa (Erätie 3).


Apsarat - soolobachata ja jooga

Tiistaisin 9.1.2018 alkaen käynnistyy apsaroille eli kaiken ikäisille aikuisille taivaallisille tanssijattarille suunnatut tunnit Helmi Centerissä, osoitteessa Latokartanontie 12, 00700 Helsinki.

Ensin tanssimme itsemme taivaisiin bachatan tahdissa klo 17.15-18.15, jonka jälkeen joogaamme klo 18.15-19.15 itsemme vetreiksi ja täyteen valoa ja tasapainoa. Tunti loppuu loppurentoutukseen, jonka aikana voimme päästää irti kaikesta turhasta painolastista, jota olemme kantaneet kehossamme ja mielessämme. Tule kokemaan ajatuksettoman tilan autuus rentoutuneessa kehossa, jossa energiat virtaavat esteettä!


Voit siis osallistua vain jommalle kummalle kurssille, mutta suosittelen molempia, sillä tanssi ja jooga tukevat toisiaan erinomaisesti. Bachatan monipuolisen kehonkäytön avulla opit luomaan itsellesi energisen ilotilan, jonka avullla elämä sujuu kuin tanssi ja joogan avulla pääset käsiksi halutessasi tyytyväiseen rauhan tilaan. Lähdemme rauhallisesti liikkeelle, mutta se ei tarkoita sitä, että pitkään tanssineillakaan/jooganneillakaan tulisi olemaan missään vaiheessa tylsää eli tule nauttimaan kanssamme ihanasta voimauttavasta sisarhengestä ja liikunnan ilosta! Saat paljon enemmän irti myös paritanssista opittuasi hallitsemaan ja käyttämään kehoasi monipuolisemmin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@virtuousarts.com.


Hinnat: Jooga 160 euroa kevät 9.1.-24.4.2018 (yksittäishinta eli 1h 10 euroa). Soolobachata 200 euroa kevät 9.1.-24.4.2018 (yksittäishinta eli 1h 12.5 euroa). Yhteishinta 320 euroa kevät 9.1.-24.4.2018 (yksittäishinta eli 1h 10 euroa).

Johanna on keskittynyt viime vuosina vetämään joogaa tilauksesta eri yrityksissä. Sertifioiduksi joogaohjaajaksi hän kouluttautui kansainvälisessä Sivananda-keskuksessa Espanjassa vuonna 2008 ja kävi lisäkoulutuksessa Bahamasaarilla 2010.

Apsarat - taivaalliset tanssijattaret - sydämellisesti tervetuloa pääsemään kosketuksiin oman kauniin jumalaisen naiseutesi kanssa tanssin, hengityksen, joogan ja sisaryhteisön voimauttavan läsnäolon kautta.


Paribachatan Master Class -kurssi

Paribachatan Master Class -kurssi starttaa perjantaina 12.1.2018 ja on suunnattu keski- ja edistyneiden tason oppilaille. Sinne otetaan 9 viejää (apuopettajien lisäksi) ja 10 seuraajaa eli ole nopea, jotta pääset mukaan ihanaan tiimiimme hiomaan bachatataitosi huippuunsa.


Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com ja saat lisätietoja kurssiin liittyen. Tanssimme joka perjantai aina puolitoista tuntia kerrallaan klo 17.15-18.45 tunnelmallisessa peilisalissa Tapanilan Urheilukeskuksessa "Erällä", Erätie 3, 00730 Helsinki. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus saunoa yhdessä Erällä (omat saunat miehille ja naisille). Tapanilan Erällä on loistavat parkkipaikat, mutta myös julkisilla pääsee ihan viereen.

Hinta on 355 euroa koko kevät eli 12.1.2018-25.5.2018 pitkäperjantaita lukuunottamatta.

Bachata on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva paritanssi, joka salsaa hitaampitempoisempana mahdollistaa monipuolisen kehonkäytön ja yhteyden parin kanssa. Hyödynnämme eri bachatatyylejä optimaalisen musiikin ilmentämisen oppimiseksi.


Bachatan drop-in tunnit

Kaikille avoimet viikkotunnit pidetään lauantaisin klo 13-16 SalsaStudiolla osoitteessa Käenkuja 3 a C, Helsinki. Ilmoita kiinnostuksesi tunteihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com.

Tiedusteluita tanssista ja joogasta sielulla ja suurella sydämellä, sekä loistavan kokonaisuuden TYKY-päivistä muun muassa akrobaattisella tanssiesityksellä voi suunnata osoitteeseen info at virtuousarts.com.Courses

Johanna will start giving new courses starting from January 9th onwards:


Solo bachata and yoga

On Tuesdays she'll give classes to women. At 17.15-18.15 we'll dance solo bachata and at 18.15-19.15 we'll get balanced with the help of yoga (you need your own yoga mat).

The classes will be held at the Helmi Center in Malmi, Latokartanontie 12, 00700 Helsinki.

You can choose either just the dance or yoga but I recommed both because they compliment each other perfectly.


Master Class of couple bachata

On Fridays from the 12th of January 2018 onwards starts a Master Class couple bachata course for intermediate and advanced dancers.

Note: The couple classes continue a month longer than the solo classes and yoga!

The spring 12.1.2018-25.5.2018 costs 355 euros.

Enroll by sending an email to info@virtuousarts.com.

Bachata is a Latin dance originally from the Dominican Republic that allows a rich array of body movement and real presence with your dance partner.


Drop-in Classes

From January 2018 onwards until the 26th of May all the drop-in classes will be as following:

13-14 Couple bachata, beginners

14-15 Couple bachata technique, intermediates

15-16 Couple bachata technique, advanced

For more information, subscribe to the free seasonal letter. Do not hesitate to contact us via e-mail: info@virtuousarts.com.

Stay tuned for public classes and events for example via the Facebook page of Virtuous Arts!

We also offer a bachata fairytale show for companies either alone or together with a dance/yoga class for example as a program to different recreational days/Christmas programs.


"Ihmiset tulevat luokseni halutessaan elämästään aidompaa ja antoisampaa. Aito elämä on sitä, että uskaltaa pysähtyä, kykenee kuuntelemaan sisintään ja rakastaa niin paljon, että toimii maailmassa läsnäolevasti sisäisen viisautensa ohjaamana.

Tunneista saatua palautetta: "Kiitos Johanna, olet opettanut minulle kaikkein tärkeimmät tanssista oppimani asiat... tanssimaan vähintään yhtä paljon sydämellä ja sielulla kuin jaloilla."

 

Muistakaa tilata ilmainen kirje Johannalta. Seuraava kirje ilmestyy pian. Seuratkaa toimintaa myös suomeksi Facebookissa!