Palvelut

A photo of J.M. Davies
Photo: Janne Mikkilä * Meikki: Rosa-Maria Ranta
Virtuous Arts auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä luomaan juuri itselleen sopivan loistavan kokonaisuuden.

Johanna Marialle tärkeintä elämässä on tasapaino rauhan, rakkauden, ilon, itsensä toteuttamisen ja muiden elämien rikastuttamisen välillä, mistä johtuen kirjoittamisen, jooga- ja tanssituntien opettamisen lisäksi hän toimii coachina.

Tanssi- ja joogatunneilla voi itse tekemisen ohella kuulla hauskoja elämänohjeita, kuten "Sydän, joka pelkää särkymistä, ei opi tanssimaan." Lisää elämänohjeita ja viihdettä on tarjolla myös J.M. Daviesin englanninkielisessä romaanissa Apsara's Dance ja tietenkin hänen self-help kirjassaan Lighten Up To Be Enlightened!. Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje.

Tanssia ja joogaa Johanna on opettanut lähes kahdenkymmenen vuoden ajan eri yritysten lisäksi myös tanssikouluissa muun muassa Helsinki Salsa Academyssä ja Keho&Mielessä. Syksyllä 2016 hän aloitti viikottaiset paribachatatunnit SalsaStudiolla, Helsingissä osoitteessa Käenkuja 3 a C. Sertifioiduksi joogaohjaajaksi hän kouluttautui kansainvälisessä Sivananda-keskuksessa Espanjassa vuonna 2008 ja kävi lisäkoulutuksessa Bahamasaarilla 2010. Samana vuonna hän kouluttautui myös zumba-ohjaajaksi.

Ilmoita kiinnostuksesi tunteihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com.


Kurssit

Apsarat - bachata ladies' styling

Ilmoittautuminen syksyn 2018 soolobachata-kurssille 7.9.-14.12.2018 on vielä käynnissä.

Sitovat ilmoittautumiset bachatan ladies' styling -kurssille perjantaisin klo 17.30-18.30 Helsingissä, Tapanilan urheilukeskuksessa (Erätie 3). Ilmoittautuminen viimeistään pe 7.9.2018 osoitteeseen info@virtuousarts.com (josta saat myös halutessasi lisätietoja).

Haluan auttaa sinua saamaan energiasi virtaamaan esteittä kehossasi samalla kun kehität bachatataitosi huippuunsa ihanan rennossa ympäristössä. Tule kokemaan miltä tuntuu lentäminen tanssilattialla!

Kurssi on tarkoitettu apsaroille eli kaiken ikäisille aikuisille taivaallisille tanssijattarille.

Ensin tanssimme itsemme taivaisiin bachatan tahdissa klo 17.30-18.30 tunnelmallisessa peilisalissa Tapanilan Urheilukeskuksessa "Erällä", Erätie 3, 00730 Helsinki, jonka jälkeen voimme soveltaa oppimaamme Master Class-tunnilla parien kanssa klo 18.30-20, jonka jälkeen joogaamme klo 20-21 itsemme vetreiksi ja täyteen valoa ja tasapainoa. Tunti päättyy loppurentoutukseen, jonka aikana voimme päästää irti kaikesta turhasta painolastista, jota olemme kantaneet kehossamme ja mielessämme. Tule kokemaan ajatuksettoman tilan autuus rentoutuneessa kehossa, jossa energiat virtaavat esteettä!

Voit siis osallistua vain yksittäiselle kurssille, mutta suosittelen kaikkia, sillä tanssi ja jooga tukevat toisiaan erinomaisesti. Myös soolotanssiminen on olennaista paritanssissa kehittymiseen, unohtamatta sen tehokkuutta hyvän kunnon saavuttamiseen. Bachatan monipuolisen kehonkäytön avulla opit luomaan itsellesi energisen ilotilan, jonka avullla elämä sujuu kuin tanssi ja joogan avulla pääset käsiksi halutessasi tyytyväiseen rauhan tilaan.

Lähdemme rauhallisesti liikkeelle, mutta se ei tarkoita sitä, että pitkään tanssineilla/jooganneillakaan tulisi olemaan missään vaiheessa tylsää eli tule nauttimaan kanssamme ihanasta voimauttavasta sisarhengestä ja liikunnan ilosta! Saat paljon enemmän irti myös paritanssista opittuasi hallitsemaan ja käyttämään kehoasi monipuolisemmin.


Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@virtuousarts.com.

Apsarat - taivaalliset tanssijattaret - sydämellisesti tervetuloa pääsemään kosketuksiin oman kauniin jumalaisen naiseutesi kanssa tanssin, hengityksen, joogan ja sisaryhteisön voimauttavan läsnäolon kautta.

Paribachatan Master Class -kurssi

Syksyn 2018 paribachatan Master Class -kurssi starttaa perjantaina 7. syyskuuta. Se on suunnattu keski- ja edistyneiden tason oppilaille, ja sinne otetaan 15 viejää ja 15 seuraajaa eli ole nopea, jotta pääset mukaan ihanaan tiimiimme hiomaan bachatataitosi huippuunsa.


Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com ja saat lisätietoja kurssiin liittyen. Tanssimme joka perjantai aina puolitoista tuntia kerrallaan klo 18.30-20 Tapanilan Urheilukeskuksessa "Erällä", Erätie 3, heti ladies' styling -tunnin jälkeen. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus joogata 20-21 ja/tai saunoa yhdessä Erällä (omat saunat miehille ja naisille). Tapanilan Erällä on loistavat parkkipaikat, mutta myös julkisilla pääsee ihan viereen.

Jooga

Tanssittuasi 2,5 tuntia, tarvitset venyttelyä palautuaksesi ja kyetäksesi taas ensi viikolla vähintään yhtä hyvään tanssisuoritukseen. Venyttelyn lisäksi joogassa kehittyy vahvuus ja tasapaino, sekä kyky rentoutua. Jooga tasapainottaa myös hormonitoimintaa, joka on olennaista stressaavassa nykymaailmassa. Ilmoittaudu tasapainottavalle ja terveyttä lisäävälle joogakurssille perjantaisin klo 20-21, Erätie 3:ssa, Helsingissä. Ilmoittautuminen osoitteeseen info@virtuousarts.com (josta saat halutessasi myös lisätietoja). Et tarvitse omaa mattoa, joten voit tulla vaikka suoraan töistä Tapanilan Urheilukeskukseen saunomaan ennen joogatuntia tunnelmallisessa Studiossa. Aloita viikonloppu nopeasti palautuen kuluneen viikon stresseistä!

Voit toki tulla myös pelkästään joogaamaan halutessasi rentoutua nopeasti ja terveellisesti raskaan työviikon jälkeen. Joogan jälkeen on takuuvarmasti aina hyvä olo - sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä.


J.M. Davies puhujana, esiintyjänä, sekä muut yritysten virkistyspäivien ohjelmat

Tiedusteluita puheista erilaisiin tilaisuuksiin, tanssista ja joogasta sielulla ja suurella sydämellä, sekä loistavan kokonaisuuden TYKY-päivistä muun muassa akrobaattisella tanssiesityksellä voi suunnata osoitteeseen info@virtuousarts.com.


Services

Virtuous Arts was established to help you to live your most brilliant life. To help you access your inner brilliance, Johanna Maria Davies has written two books, several articles and blog posts. You can also book coaching with her when you want more personal assistance. She also helps you to shine your light through different kinds of recreational activities at workplaces such as yoga, dance, as well as mental and vision coaching.

The weekly drop-in bachata classes are open for all to join whenever convenient for you on Saturdays until the end of May.

Johanna's progressive courses on bachata and yoga start again in September 2018:

You can choose either just the dance or yoga but I recommed both because they compliment each other perfectly.

On Fridays from the 7th of September 2018 onwards starts a ladies' styling course of bachata (Apsaras) and a Master Class of couple bachata course.

Enroll by sending an email to info@virtuousarts.com.

Bachata is a Latin dance originally from the Dominican Republic that allows a rich array of body movement and real presence with your dance partner. Come and join the safe energetic space of Johanna's couple bachata classes.

For more information, subscribe to the free seasonal letter. Do not hesitate to contact us via e-mail: info@virtuousarts.com.

Stay tuned for public classes and events for example via the Facebook page of Virtuous Arts!

We also offer a bachata fairytale show for companies either alone or together with a dance/yoga class for example as a program to different recreational days/Christmas programs.


Tunneista saatua palautetta: "Kiitokset vielä kerran bachata-kursseista, innostuin bachatasta taas pitkästä aikaa."

 

Muistakaa tilata ilmainen kirje Johannalta. Seuraava kirje ilmestyy pian. Seuratkaa toimintaa myös suomeksi Facebookissa!