Palvelut

A photo of J.M. Davies
Photo: Janne Mikkilä * Meikki: Rosa-Maria Ranta
Virtuous Arts auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä luomaan juuri itselleen sopivan loistavan kokonaisuuden.

Johanna Marialle tärkeintä elämässä on tasapaino rauhan, rakkauden, ilon, itsensä toteuttamisen ja muiden elämien rikastuttamisen välillä, mistä johtuen kirjoittamisen, jooga- ja tanssituntien opettamisen lisäksi hän toimii coachina.

Tanssi- ja joogatunneilla voi itse tekemisen ohella kuulla hauskoja elämänohjeita, kuten "Sydän, joka pelkää särkymistä, ei opi tanssimaan." Lisää elämänohjeita ja viihdettä on tarjolla myös J.M. Daviesin englanninkielisessä romaanissa Apsara's Dance ja tietenkin hänen self-help kirjassaan Lighten Up To Be Enlightened!. Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje.

Tanssia ja joogaa Johanna on opettanut lähes kahdenkymmenen vuoden ajan eri yritysten lisäksi myös tanssikouluissa muun muassa Helsinki Salsa Academyssä ja Keho&Mielessä. Syksyllä 2016 hän aloitti viikottaiset paribachatatunnit SalsaStudiolla, Helsingissä osoitteessa Käenkuja 3 a C. Sertifioiduksi joogaohjaajaksi hän kouluttautui kansainvälisessä Sivananda-keskuksessa Espanjassa vuonna 2008 ja kävi lisäkoulutuksessa Bahamasaarilla 2010. Samana vuonna hän kouluttautui myös zumba-ohjaajaksi.

Kaikille avoimet viikkotunnit pidetään lauantaisin klo 13-16 SalsaStudiolla, Käenkuja 3aC, Helsinki. La 13.1.2018 on Salsastudion tutustumisviikko, jolloin tunnit ovat erikoistarjouksessa eli tule silloin kokeilemaan paribachataa ilman ennakkotietoja ja -taitoja klo 13-14. Virtuous Artsin uudet kevään mittaiset kurssit tulevat olemaan sekä tiistaisin 17.15-19.15 että perjantaisin 17.15-18.45. Ilmoita kiinnostuksesi tunteihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com.


Kurssit

Apsarat - soolobachata ja jooga

Tiistaina 9.1.2018 käynnistyy apsaroille eli kaiken ikäisille aikuisille taivaallisille tanssijattarille suunnatut tunnit Helmi Centerissä, osoitteessa Latokartanontie 12, 00700 Helsinki.

Ensin tanssimme itsemme taivaisiin bachatan tahdissa klo 17.15-18.15, jonka jälkeen joogaamme klo 18.15-19.15 itsemme vetreiksi ja täyteen valoa ja tasapainoa. Tunti päättyy loppurentoutukseen, jonka aikana voimme päästää irti kaikesta turhasta painolastista, jota olemme kantaneet kehossamme ja mielessämme. Tule kokemaan ajatuksettoman tilan autuus rentoutuneessa kehossa, jossa energiat virtaavat esteettä! Voit siis osallistua vain jommalle kummalle kurssille, mutta suosittelen molempia, sillä tanssi ja jooga tukevat toisiaan erinomaisesti. Bachatan monipuolisen kehonkäytön avulla opit luomaan itsellesi energisen ilotilan, jonka avullla elämä sujuu kuin tanssi ja joogan avulla pääset käsiksi halutessasi tyytyväiseen rauhan tilaan. Lähdemme rauhallisesti liikkeelle, mutta se ei tarkoita sitä, että pitkään tanssineilla/jooganneillakaan tulisi olemaan missään vaiheessa tylsää eli tule nauttimaan kanssamme ihanasta voimauttavasta sisarhengestä ja liikunnan ilosta! Saat paljon enemmän irti myös paritanssista opittuasi hallitsemaan ja käyttämään kehoasi monipuolisemmin.


Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@virtuousarts.com.

Apsarat - taivaalliset tanssijattaret - sydämellisesti tervetuloa pääsemään kosketuksiin oman kauniin jumalaisen naiseutesi kanssa tanssin, hengityksen, joogan ja sisaryhteisön voimauttavan läsnäolon kautta.


Paribachatan Master Class -kurssi

Paribachatan Master Class -kurssi starttaa perjantaina 12.1.2018. Se on suunnattu keski- ja edistyneiden tason oppilaille, ja sinne otetaan 9 viejää (apuopettajien lisäksi) ja 10 seuraajaa eli ole nopea, jotta pääset mukaan ihanaan tiimiimme hiomaan bachatataitosi huippuunsa.


Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com ja saat lisätietoja kurssiin liittyen. Tanssimme joka perjantai aina puolitoista tuntia kerrallaan klo 17.15-18.45 tunnelmallisessa peilisalissa Tapanilan Urheilukeskuksessa "Erällä", Erätie 3, 00730 Helsinki. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus saunoa yhdessä Erällä (omat saunat miehille ja naisille). Tapanilan Erällä on loistavat parkkipaikat, mutta myös julkisilla pääsee ihan viereen.J.M. Davies puhujana, esiintyjänä, sekä muut yritysten virkistyspäivien ohjelmat

Tiedusteluita puheista erilaisiin tilaisuuksiin, tanssista ja joogasta sielulla ja suurella sydämellä, sekä loistavan kokonaisuuden TYKY-päivistä muun muassa akrobaattisella tanssiesityksellä voi suunnata osoitteeseen info@virtuousarts.com.


Services

Virtuous Arts was established to help you to live your most brilliant life. To help you access your inner brilliance, Johanna Maria Davies has written two books, several articles and blog posts. You can also book coaching with her when you want more personal assistance. She also helps you to shine your light through different kinds of recreational activities at workplaces such as yoga, dance, as well as mental and vision coaching.

The weekly drop-in bachata classes will start again on Saturdays from January 13th onwards.

Johanna will also start giving new courses starting from January:

On Tuesdays from the 9th of January onwards she'll give classes to women. At 17.15-18.15 we'll dance solo bachata and at 18.15-19.15 we'll get balanced with the help of yoga (you need your own yoga mat).

The classes will be held at the Helmi Center in Malmi, Latokartanontie 12, 00700 Helsinki.

You can choose either just the dance or yoga but I recommed both because they compliment each other perfectly.

On Fridays from the 12th of January 2018 onwards starts a Master Class couple bachata course for intermediate and advanced dancers.

Enroll by sending an email to info@virtuousarts.com.

Bachata is a Latin dance originally from the Dominican Republic that allows a rich array of body movement and real presence with your dance partner. Come and join the safe energetic space of Johanna's couple bachata classes.

For more information, subscribe to the free seasonal letter. Do not hesitate to contact us via e-mail: info@virtuousarts.com.

Stay tuned for public classes and events for example via the Facebook page of Virtuous Arts!

We also offer a bachata fairytale show for companies either alone or together with a dance/yoga class for example as a program to different recreational days/Christmas programs.


Tunneista saatua palautetta: "Kiitos Johanna upeista tanssi- ja joogatunneistasi ja kaikesta kauniista energiasta ja upeasta elinvoimasta, mitä olet elämääni tuonut!"

 

Muistakaa tilata ilmainen kirje Johannalta. Seuraava kirje ilmestyy pian. Seuratkaa toimintaa myös suomeksi Facebookissa!