Rakkaustarinasi

A photo of J.M. Davies
Photo: Janne Mikkilä * Meikki: Rosa-Maria Ranta
Luodaan juuri sinulle sopiva rakkaustarina.

Johanna Marialle tärkeintä elämässä on tasapaino rauhan, rakkauden, ilon, itsensä toteuttamisen ja muiden elämien rikastuttamisen välillä, mistä johtuen kirjoittamisen, joogan ja tanssimisen lisäksi hän on kouluttautunut myös coachiksi.

Tanssi- ja joogatunneilla itse tekemisen ohella kuuli hauskoja elämänohjeita, kuten "Sydän, joka pelkää särkymistä, ei opi tanssimaan." Nykyään elämänohjeita ja viihdettä on tarjolla J.M. Daviesin englanninkielisessä romaanissa Apsara's Dance ja tietenkin hänen self-help kirjassaan Lighten Up To Be Enlightened!. Näitä on tarjolla myös hänen novellikokoelmassaan Meal of Love.

J.M. Davies puhujana, esiintyjänä, sekä muut yritysten virkistyspäivien ohjelmat

Tiedusteluita puheista (muun muassa suosittu "Oman kehon hallintaa ja huoltoa tanssiaskelin") erilaisiin tilaisuuksiin, tanssista ja joogasta sielulla ja suurella sydämellä, sekä loistavan kokonaisuuden TYKY-päivistä mm. akrobaattisella tanssiesityksellä voi suunnata osoitteeseen info@virtuousarts.com.


Your Love Story

We are here to help you to live your most brilliant life. To help you access your inner and outer brilliance, J.M. Davies has written three books, several articles and blog posts. You can also book her as a speaker to help you to shine your light to different seminars.

For more information, subscribe to the free seasonal letter. Do not hesitate to contact us via e-mail: info@virtuousarts.com.

Stay tuned for public speeches and other events for example via the Facebook page of Virtuous Arts!

We also offer a bachata fairytale show for companies either alone or together with a dance/yoga class for example as a program to different recreational days/Christmas programs.


Tunneista saatua palautetta: "Kiitos Johanna upeista tanssi- ja joogatunneistasi ja kaikesta kauniista energiasta ja upeasta elinvoimasta, mitä olet elämääni tuonut!"

 

style="margin-left: 8px;">