Rakkaustarinasi

"Rakkauden energia on todella voimakas, se on korkein mahdollinen energian taajuus. Rakkaudella vedät puoleesi valtavasti inspiroivia asioita." - Rhonda Byrne

Englanninkielinen rakkausromaanini Apsara's Dance kertoo rakkauden voimasta ja mitä kaikkea sen avulla voi elämässään saavuttaa. Olen myös kansainvälisesti sertifioitu NLP-coach ja työssäni olen huomannut, että ihmisten ei ole aina helppoa vetää haluamaansa rakkautta puoleensa, tai pikemminkin löytää sitä sisältään. Tässä avuksesi artikkelini rakkauden ehtymättömästä lähteestä. Oman rakkaustarinan luominen toimii hyvänä karttana rakkauden löytymiselle, sen lisäksi tarvitaan myös kompassi, joka löytyy sydämestämme ja uskallusta lähteä seikkailuun.

Lukemalla artikkelini Rakkaustarinasi alat paremmin hahmottaa unelmiesi rakkaustarinaa. Ota kaikki aistisi käyttöön kirjoittaessasi tarinaa. Sinun täytyy kyetä näkemään itsesi elämässä sitä rakkaustarinaa, jota sydämesi halajaa. Kuvittele myös miltä tuntuisi olla suhteessa unelmiesi kumppanisi kanssa. Kuvittele, että hän istuu selkäsi takana. Tunne kuinka hengitätte samaan tahtiin. Hänen kätensä ovat sinun ympärilläsi ja tunnet kuinka hänen kehonsa painautuu sinua vasten hengityksen rytmissä. Kuvittele myös miltä hän kuulostaa. Kuuntele kuinka te nauratte ja itkette vapautuneesti. Kerrot hänelle salaisuuden itsestäsi tietäen, ettei hän tuomitse sinua, vaan arvostaa ja rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Tunne kuinka ihanaa on olla näin turvassa, näin arvostettu ja rakastettu. Kuvittele miltä hän tuoksuu ja mille hän maistuu. Lue lisää täältä.

Lue myös rakkauden kaunistavasta voimasta artikkelistani Rakkaus kauneuslääkkeenä. "Yleensä ihmiset toivovat elämältä sekä rakkautta että rahaa. Kukaan ei kuitenkaan kuvittele, että sopiva summa rahaa siirtyy hänen pankkitililleen, jos niin on tarkoitettu. Kaikki tietävät, että sitä saadakseen on mentävä töihin tai sijoitettava viisaasti. Rahaa voi myös periä, mutta rakkautta ei. Jokainen joutuu tekemään jotain rakkauden eteen." - Sari Norkola

Artikkeleiden, kirja-arvostelujen ja fiktiivisten rakkaustarinoiden kirjoittamisen lisäksi haluan auttaa asiakkaitani luomaan ja elämään unelmiensa rakkaustarinoita toteen valmennuksen avulla.