Loistava kokonaisuus

Virtuous Arts auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä luomaan juuri itselleen sopivan loistavan kokonaisuuden.

Tärkeää on löytää fokus elämälle. Mikä lopulta on tärkeää? Millä on oikeasti väliä? Sen kaikkein tärkeimmän kiintopisteen lisäksi on merkityksellistä kyetä näkemään olennainen eri elämäntilanteissa. Lue lisää loistavasta kokonaisuudesta.

Ota yhteyttä:
Lähetä sähköpostia loistavan kokonaisuuden TYKY-päiviä, yritysten mentaali- ja kommunikaatiovalmennuksia, henkilökohtaisia coachauksia, romaania, elämäntaito-opasta, ja muita kirjoituksia koskien: info at virtuousarts.com.

Facebook: www.facebook.com/johannamariadavies
Twitter: https://twitter.com/johannamdavies
Amazon: Author Page
Instagram: johannamariadavies
Linkedin: fi.linkedin.com/in/johannamariadavies/

Osallistu keskusteluun blogeissa:
Enjoying The Joy: enjoyingthejoy.blogspot.com
Increasing Awareness through and for Love: johannamariadavies.wordpress.com

Tykkää ja inspiroidu netissä:
Virtuous Arts on Facebook
Apsara's Dance on Facebook
Lighten Up To Be Enlightened! on Facebook
J.M. Davies on Facebook
Johannan kirjoittamia kirja-arvosteluja
YouTube: http://www.youtube.com/user/VirtuousArts

Osta omaksesi:
Apsara's Dance on Amazon.
Lighten Up To Be Enlightened! on Amazon.

Liity postituslistalle saadaksesi tarjouksia ja inspiraatiota vuodenaikojen vaihtuessa: Virtuous Arts mailing list.


"Muutoksen ahavissa voimme oppia miten kehittää lempeä mutta järkähtämätön levollisuus. Itseluottamus kasvaa, ja se tulee niin paljon vahvemmaksi että hyvyys ja myötätunto alkavat säteillä meistä luonnostaan ja tuottaa iloa muille. Tämä hyvyys on se joka kuollessamme jää eloon, perushyvyys, joka on meissä kaikissa. Koko elämämme on opetus siitä miten sen vahvan hyvyyden saa esiin ja harjoittelua sen toteuttamiseksi." – Sogyal Rinpoche


Virtuous Arts tuottaa holistista hyvinvointia tanssi- ja joogatuntien, NLP-valmennuksen, ReiKi-hoitojen, sekä elämäntapaoppaani että romaanini ja muiden kirjoitusteni kautta. Missioni on elää taivaallisesti maanpäällä. Taivaani maanpäällä on olotila, jossa elän rauhallisen iloisena auttaen toisia saavuttamaan saman olotilan ennen kaikkea avartamalla tietoisuutta rakkauden kautta ja rakkautta varten. Perustin Virtuous Artsin, jotta voin auttaa ihmisiä pysymään terveinä, laajentamaan tietoisuuttaan ja kehittämään hyveitään leikkien, jotta he voivat laittaa hyvän kiertämään kepeästi ja kokea siten aitoa iloa. Autan ihmisiä saavuttamaan ja säilyttämään tasapainon liikkeessä samaan aikaan, kun he kurkottavat tähtiin.

Iloa kaikille Suomen lapsille ja lapsenmielisille toivoen, J.M. Davies

“Ensimmäinen rakkauden tekosi tulisi olla autenttisuus. Siis aitous. Kun olet aito, olet kosketuksissa omiin tunteisiisi ja ajatuksiisi etkä salaile niitä turhaan. Silloin toisten on helppo päästä kontaktiin kanssasi. Kontakti on ensimmäinen askel kohti rakkautta.” – Sari Norkola, Rakkausmagneetti